Videochat de acasa - Primesti banii in fiecare zi

Plata zilnic vs. plata normala (bilunar)

Posted by Ally

Din ce in ce mai multe studiouri de videochat adopta varianta cu plata zilnic. Haideti sa analizam putin si sa vedem care ar fi cea mai buna.
Videochat de acasa cu plata in fiecare zi sau cu plata bilunar. De ce ar fi mai bine cu plata in fiecare zi decat cu plata la 2 saptamani, sau invers?

Pai sa spunem ca esti model nou, fara experienta, fara bani si nu stii daca poti sa ai incredere in studio. Corect. Nu cunosti oamenii, nu stii cine sunt. Corect. Dar poti sa fii atenta la cum e structurat siteul, cum isi formuleaza raspunsurile in email, poti sa contactezi studioul pe WhatsApp si sa vorbesti cu ei.
Asa poti sa iti faci o parere personala. Tu fiind la inceput in domeniu, sigur ai intrebari si ai nevoie de sfaturi. Asa ca pune intrebari, trimite emailuri, cere sfaturi.
Daca isi dau interesul sa iti raspunda la toate raspunsurile, daca te ajuta atunci cand ai nevoie, poti sa ai incredere; o colaborare pe termen lung se bazeaza si pe o comunicare buna.

Acesta ar fi un motiv.
Un al doilea motiv poate fi acela ca tu chiar ai nevoie de bani de cheltuiala in fiecare zi. Corect. Atunci videochatul de acasa chiar este o oportunitate de care trebuie sa tii seama. Ai nevoie de bani de tigari, de club, etc. Tu fiind la inceput, si fara experienta, castigurile tale nu sunt chiar asa mari. Este stiut ca in videochat ai nevoie de ceva experienta si ceva timp ca sa ajungi sa castigi sume mai mari, de peste 1000$.
Nota: Aici intervenim noi si scurtam foarte mult aceasta perioada.
Bun, sa spunem ca tu cheltui zilnic 50 ron, nu contezaza pe ce ii cheltui. Intri online, faci banii astia repede si esti multumita; studioul iti trimite banii si tu, normal, ii cheltui. Maine la fel, poimaine la fel.

A trecut o luna deja, ai avut bani zilnic, pentru tigari, club, etc.; dar a trecut o luna si tu nu ai, practic, nici un leu. Si ai doua optiuni: nu mai cheltui asa mult si strangi banii...sau faci bani mai multi. OK.
O mica problema apare, daca ai bani mai multi cheltui mai mult. Garantat. Si a trecut inca o luna si iar nu ai nici un ban. Acum, tu gandesti ca nici nu ai nevoie sa strangi. E de ajuns ca ai bani in fiecare zi. Dar... videochatul poate oferi mult mai mult decat bani de cheltuit zilnic.
Cu banii din videochat de acasa poti sa iti iei masina, casa, sa achiti ratele la banca si multe alte lucruri bune.

Cu conditia sa ai banii astia :), sa nu ii cheltui in fiecare zi, sau sa alegi metoda de plata bilunara; pentru ca asa primesti o suma mare de bani dintr-o data, si asta iti permite si sa strangi, dar si sa ai pentru cheltuiala zilnica.

Noi oferim metode de plata bilunar sau saptamanal. Iti prezentam aici grila de plata:
- venit minim 50$/zi = eligibil pentru plata saptamanala (la cerere);
- venit minim 50RON/perioada = eligibil pentru plata bilunara.
Tu poti alege oricare dintre ele, in functie de realizari.


Lasa un comentariu

Alte metode de contact:

Email: office@onlinehomehostess.com
WhatsApp: 0765.384.539
google+/ohhs.ro