Videochat de acasa?

Avantaje si dezavantaje

Posted by Cristi

Lucrez in domeniul asta, videochat de acasa, de ceva mai mult de 10 ani. Din timp in timp am fost intrebat, in primul rand, ce m-a facut sa aleg asta si, in al doilea rand am fost intrebat cum este mai bine, pentru cineva care vrea sa inceapa, sa mearga la un studio sau sa faca videochat de acasa. Pai sa stam putin sa ne gandim la avantaje si dezavantaje. Sa incepem cu videochat la un studio. Ai niste avantaje acolo, indiscutabil: gasesti acolo calculatorul, monitorul si ce altceva mai trebuie; este cineva care are grija sa te tii de program; ai un training facut, daca ai noroc, ce te poate ajuta.

Avantajele pe care le ai cand faci videochat de acasa: lucrezi linistit/a in confortul casei tale; iti faci un program liber, in functie de dorinta ta; confidentialitatea este maxima, pentru ca nimeni nu te vede venind si plecand de la un studio; primesti trainingul necesar, pentru ca OHH Studio ofera training si suport tehnic 24/7; castigi un procent mult mai mare, poate urca pina la 90% din realizari.

Deci, putem spune ca a face videochat de acasa este mai avantajos decat de la studio.

Important este ca tu, viitor model de videochat de acasa, sa intelegi importanta unui program cat de cat stabil. Fiind acasa la tine, nimeni nu iti poate impune cand sa intri online si cand sa iesi offline; dar e bine sa iti propui sa intri la aceeasi ora si sa stai acelasi numar de ore online. De ce? Pentru ca, pe langa ATITUDINEA POTRIVITA pe care o ai in fata camerei web, conteaza foarte mult si cate ore petreci online.


Lasa un comentariu

Alte metode de contact:

Email: office@onlinehomehostess.com
WhatsApp: 0765.384.539
google+/ohhs.ro