Sesiune foto cu un model videochat

Posted by Ally

Pentru a va face o idee despre cum decurge o sesiune foto cu un model videochat, o sa va dau aici cateva detalii, cu poze. Stim ca o mare parte din activitatea de videochat se bazeaza pe comunicare vizuala. Pozele pe care le afisam pe siteuri fac parte, si ele, din asta. Trebuie sa fie cat mai atractive, indiferent ca vorbim de poze nud, sau glamour, sau explicit.

Totul incepe cam cu 1-2 saptamani inainte de pozatul propriu-zis. Hotaram daca este nevoie de o tema anume sau doar un set standard de poze videochat; apoi, in functie de asta, alegem tinutele si accesoriile necesare; daca este nevoie, incepem procesul de cautare a unei locatii potrivite (nu este chiar asa usor cum se crede); in ultima zi discutam cu modelul toate aceste detalii.

O sesiune foto pentru un model videochat este foarte asemanatoare, daca nu chiar identica, cu sesiunile foto realizate de fotomodele. Pentru acest model avem nevoie de 4 seturi de fotografii, unul pentru pagina sa de profil, celelelte pentru promovarea pe siteuri. Asta inseamna sa folosim cel putin 4 tinute si accesoriile aferente; si mai inseamna ca cele 4 seturi de poze videochat sa aiba background diferit. Usor, nu?

Toate pozele facute au un singur scop: sa faca membrii sa cheltuie bani cu modelul nostru de videochat.

Pozele:

OHH Studio este un studio online ce colaboreaza cu modele pentru videochat de acasa. Sesiunea foto de care vorbim este pentru un model videochat care colaboreaza cu noi de aproape 5 ani. Realizarile sale sunt extraordinare. Inca din primele saptamani de colaborare cu OHH Studio a aratat ca doreste sa profite cat mai mult de toate cunostintele si sfaturile primite de la noi, iar aceste sesiuni foto sunt un bonus special pentru ea. Binenteles ca nu este singurul model videochat colaborator care primeste un astfel de bonus.


Lasa un comentariu

Alte metode de contact:

Email: office@onlinehomehostess.com
WhatsApp: 0765.384.539
google+/ohhs.ro