Intrebari si raspunsuri. Videochat de acasa

Posted by Cristi

 1. Cati bani pot sa castig daca fac videochat de acasa?

 2. Ca model la OHH Studio ai un comision procentual crescator care incepe de la 70% si urca pina la 90% din totalul realizarilor. Asta inseamna ca poti sa castigi intre intre 500$ si 5000$, conform statisticilor noastre.


 3. Ce trebuie sa fac sa devin model videochat de acasa?

 4. Iti oferim comisioanele standard pentru videochat acasa, dar suportul si trainingul nostru sunt speciale si unice. Daca ai peste 18 ani, poti sa completezi formularul Aplica pentru videochat de acasa, si poti incepe o colaborare cu noi.


 5. Imi trebuie experienta? Cat dureaza pina sa incep?

 6. Experienta in videochat nu este necesara, pentru ca primesti de la noi informatiile de care ai nevoie. Odata ce ai completat formularul dureaza intre 2 si 12 ore pina intri online si incepi sa faci bani.


 7. Cum se face plata?

 8. Sistemul de plata este foarte bine pus la punct. Vei primi banii dupa fiecare sfarsit de perioada (15 si 30/31). Este posibil sa existe un delay de 1-2 zile, datorat sistemului bancar.


 9. Pot sa aleg cum sa primesc banii?

 10. Da. Poti sa alegi intre transfer bancar simplu (ai nevoie de un cont bancar IBAN), card FirstChoice Pay (card MasterCard valabil international), transfer prin posta romana.


 11. Cate ore trebuie sa lucrez; am un program?

 12. Avantajul cand faci videochat de acasa este ca nu ai un program stabilit. Intri cand vrei tu si stai cat crezi tu ca e ok. Evident ca daca lucrezi mai mult, castigi mai mult.


 13. Acceptati barbati si cupluri?

 14. Acceptam, atata timp cat sunt respectate conditiile legale.


 15. Datele personale trimise la voi sunt confidentiale?

 16. Da. Toate informatiile personale pe care le trimiti la noi, sunt secrete si confidentiale. Tara de origine (Romania) este blocata, iar pe linga asta poti bloca si alte tari, la alegerea ta.


 17. Trebuie sa arat ca un fotomodel pentru a face videochat acasa?

 18. NU TREBUIE SA ARATI CA UN FOTOMODEL. Mai important este sa poti sa te faci atragator/oare, placut/a. Personalitatea ta, de asemenea, importanta in videochat.Lasa un comentariu

Alte metode de contact:

Email: office@onlinehomehostess.com
WhatsApp: 0765.384.539
google+/ohhs.ro