Atitudinea in videochat de acasa

Ea e cea care face diferenta

Posted by Irina

A avea o atitudine potrivita atunci cand esti online, pe orice site de videochat ai lucra, face diferenta intre castigul "normal" si castigul extraordinar. Pentru ca nu incepem sa facem videochat cu gandul sa castigam bani de paine; incepem cu gandul de a ne imbogati din videochat. Si chiar este posibil. Da.

Diferenta dintre bani de paine si castigul extraordinar, in videochat, o face "ATITUDINEA" Toti vorbesc despre ce atitudine sa ai cand esti online. Dar cei mai multi nu stiu depre ce este vorba. Ei considera "atitudine" a sta zambitor/oare in fata webcam-ului. Ceea ce numesc ei training videochat, se reduce la: sa zambesti mult, uite asa se da click aici si dincolo, vezi sa ai o atitudine potrivita...acum fa bani.

A avea atitudine potrivita in videochat de acasa, este ceva ce se invata si se perfectioneaza. Daca te astepti sa stii, din prima clipa, ce trebuie sa faci, ce trebuie sa spui, cand trebuie sa spui, etc. gresesti.

Sa tratezi cu seriozitate jobul de videochat, pentru ca iti poate oferi satisfactia financiara de care ai nevoie; sa te implici in toate aspectele: perfectionarea limbiilor straine; realizarea de poze, si chiar video-uri, pentru promovare; sa investesti tot timpul in tine, in tinutele tale, in accesorii; sa ceri suportul de cate ori ai nevoie; si tot asa mai departe. Asta este partea offline din "atitudinea potrivita" in videochat. Cand ai intrat online gandurile tale sunt pozitive, dai la o parte alte activitati: vorbitul la telefon, statul pe facebook si esti focusat/a pe comunicarea cu membrii tai. Incerci, pe cat posibil, sa te faci placut/a. Nimanui nu ii place o persoana plictisita si suparata.

La OHH Studio esti mereu informat/a, sfatuit/a si ajutat/a de cate ori ai nevoie. Ne implicam, si vrem sa te facem sa devii un model videochat de succes. Dar nu putem face nimic daca tu nu esti serios/serioasa si crezi ca poti castiga fara sa te implici si tu.


Lasa un comentariu

Alte metode de contact:

Email: office@onlinehomehostess.com
WhatsApp: 0765.384.539
google+/ohhs.ro